Mancare de ardei gras cu carne de porc

de Julie in Porc, 16 Sep 2011 | 10155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc,
  • 1 ceapa,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 ardei gras verde,
  • 1 ardei gras galben,
  • 4-5 rosii,
  • 4-5 linguri ulei,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ardei gras cu carne de porc:

Carnea se taie in bucati mai mici si se rumeneste in putin ulei, pana capata o crusta aurie. Se scoate pe o farfurie si se lasadeoparte. In uleiul din tigaie se pune ceapa tocata marunt si ardeii taiati cuburi mici. Se lasa la calit pana se inmoaie. Se pune inapoi in tigaie si carnea si se toarna 200 ml apa calda. Se sareaza, pipereaza si se lasa sa fiarba, acoperit, pana cand apa scade si carnea este gatita. Se pun rosiile, decojite si taiate in cuburi mici. Se mai lasa sa clocoteasca 8-10 minute si se opreste focul. Se adauga patrunjelul si cimbru verde, tocate marunt.

Se serveste fierbinte, cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ardei gras cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

malina 1

28.09.2011, 22:45

mm minuat, foarte buna..am facut si eu azi...a iesit extraordinar de buna...

Bucataras 1

28.09.2011, 22:54

felicitari, Malina!

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 10:12

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava